
Domyślny limit właściciela to 300 MB. Tylko panel RK może zwiększyć lub zmienić ten limit.
Po zablokowaniu strona publiczna oraz panel właściciela przestają działać. Dane, zdjęcia i wpisy nie są kasowane. Ten panel RK nadal pozostaje dostępny i pozwala odblokować usługę.